normal förvirring efter flykten

Har 578097346 tusen känslor på en minut. Vet dock inte vilken känsla som tillhör vilken del av nervsystemet, vilken sida av blodet och vilket splittrande ämne som gör det möjligt. Sitter bara i den gula med en spinnande boll av känslor. Det känns möjligen som jag, men på vippen att det verkligen inte är det.

barcelona barcelona barca barca barca. wiii?

Gunnar ar med mig pa toaletten men jag laser honom inte. Jo sa att. Annars da? Plankar pa spanska tag, vamos a la playa todos diaz (jag ar den enda som tycker att min spanska ar bra) gayklubb, efterfest, ol for 0,30 euro, oppna folket, spansk balkong, bo i labyrint, pulsen, trycket, trettioatta grader i andetaget och pasar under ogonen. Mycket liv. Mycket bra liv och funderar pa att stanna i barcelona foralltid. Men jag vet att det gar over.

ladyhawkear på det *****iska dansgolvetJag har en spruta mot drifteri dom stack den i mig det tog tre sekunder men lusten att driva försvinner aldrig hur många sprutor jag än tar känner mig sicko och överfull av pepp jag över svämmad svärmar pumpar och lyssnar på saker som får stegen att vandra utåt mot ingenting mot allting mot det fria och allt är ovisst visst?

crazy world jag tittar förbi


Imorgon närmare om vi bestämer så?
Du ser mig där och där. Men inte här. Tack för hjälpen föresten, jag gillar inte att ljuga och bejaka min omoraliska ådra. Dessutom är jag helt förlorad. Trots det hittar jag ett stilistiskt fokus någonstans när allting lämnar huden. Framför maccis i din hjärna lilla katten springer över vägen solsolen i ditt öra saker som vi pratar om i telefon det är så rock n' roll och jag hade aldrig bytt bort min kropp mitt liv är det yttersta och kommer ihåg hur det är att klättra på rykande lava och du du du vet hur det är när shiver hittar till magen när giggle finns överallt jag trippar på tå kör om någon i leran och allt är grönt och allt är patriotiskt i mig jag kommer aldrig att flytta och jag har resångest grissjukan omringad av svin och tätt intill det pumpande röda håller jag dom som bryr sig dom som lyckliga äro tillsammans.

04.45

du är den konstigaste människan jag mött

riktigt på låtsas?

Låtsas kan bli riktigt. Du sa det med klarblåa ögon och fiolen i handen och allt det där andra i pannan. Och så blev låtsas på riktigt och jag undrar fortfarande hur.

repeat this forever

du lyser som ett vakum
lyser i mig

innan jag föddes blev jag fri

Året är nittonhundrafyrtiofyra och det är fjorton år innan min pappa sätter sina rullande fötter på östermalms gator redan innan jag föds avkriminaliseras jag alldeles för sent året är nittonhundrasjuttionio och det är sju år innan jag blir biologiskt gjord och redan då avskrivs jag min sjukdom alldeles för sent och det är med en fet pepp magkänslan lilla livsgnistan drivande tanken och finaste vännerna som blood in my veins kalaset i parket rushes for lashes crack och öl och allt grönt och hornsgatan och bra stämning och jag vet inte vad jag ska säga men jag går i flera paradmässigt kvicka timmar runt i stockholm och jag tänker att jag ser bara bra inuti bubblan och jag träffar den och den och man kan ju undra vart är jag? På väg säger du på väg framåt du avslutar min mening hela tiden men jag gillar det och beat i mitt hjärta och dans i springande ben och vi drar något om en ost och frigolit fiona i väskan och i strumpan och det kan vara kul fan och liljeholmen är mekka och prettominen i din fejja är något av det roligaste jag vet och tanken på bordsdansen och dina utspillda vinglas i ditt öga där går du och en gammal bekantskap en klapp på ryggen en tunga i mig och allt jag minns är skrattet och det mest märkliga av allt är lyckan.

RSS 2.0